Naša Ponuda

U srcu Dalmacije, 25km zapadno od Splita nalazi se malo ribarsko – turističko mjesto Seget Vranjica. Iz naše kuće se pruža predivan pogled na srednje dalmatinske otoke (Brač, Hvar, Šolta, Vis). Našim gostima nudimo mir i tišinu uz 314 sunčanih dana godišnje. Udaljeni smo 4 km od grada-muzeja Trogira koji je pod zaštitom UNESCO-a sa mnogo kulturno – povijesnih spomenika.

Zračna luka Split je udaljen od nas svega 7km. Sa ove lokacije možete posjetiti iskopine stare Salone(15 km), grad Split(25 km), Nacionalni park Krka (40 km), Nacionalni park Kornati a možete odabrati i jednodnevne izlete tipa Fishpicnic ili razgledavanje podmorja s Glassboatom. Kombinacija šljunčane i kamenite plaze udaljena je od nas 150m u sklopu koje je i restoran sa ribljim i mesnim specijalitetima te jelovnikom za vegetarijance. Supermarket je udaljen 40m od naših apartmana.

U neposrednoj blizini je i staza za trčanje ili šetnju kroz sumu. Za posjet gradu Trogiru možete koristiti brodsku liniju koja je svaki sat a vožnja traje 25 minuta.Bolnica i ljekarna su u centru Trogira (4km)

U  PONUDI  IMAMO :

**** Dvoetažni apartman 180m2 sa 6 osnovnih ležaja u 3 spavaće sobe - svaka soba ima svoj balkon , dva pomoćna ležaja , dvije kupaonice , toalet , kuhinjom dnevnom sobom , sjevernom terasom , južnom terasom sa veličanstvenim pogledom na more

*** AP1-jednosobni apartman sa dva ležaja, kuhinjom i kupaonicom .
*** AP2-dvosobni apartman sa tri ležaja u dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupaonicom i balkonom s pogledom na more
*** AP3-trosobni apartman sa pet ležajeva u tri spavaće sobe , kuhinjom, kupaonicom i terasom s pogledom na more

Apartmani su opremljeni satelitskom  TV, klimom i Internet vezom.Našim gostima je na raspolaganju i otvoreni, natkriveni parking prostor . Korištenje svega navedenog je uključeno u cijenu apartmana kao i boravišna pristojba..Naši gosti mogu se koristiti vanjskim roštiljem i velikim stolom za zajednička druženja. Zbog svega navedenog nećete pogriješiti ako kod nas provedete svoj godišnji odmor.

Do skorog viđenja  !!!

Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda

Rafting

Dođite na kristalno čistu rijeku Cetinu i otkrijte njen slikovit i dojmljiv krajolik. Budite dio njenih čudesnih vodopada, veličanstvenih dubokih kanjona, slikovitih pećina i zelene šume. Ugodna trosatna vožnja pružit će vam prekrasne i najuzbudljivije trenutke.

Sve što trebate ponijeti sa sobom su: tenisice, kupaći kostim, kratke hlače, majica, krema za sunčanje i odjeća u koju će te se presvući na kraju izleta.

Informacije i rezervacije: stjepko.petric@st.t-com.hr

Rafting

Ronjenje

Svakodnevno nudimo ronilačke izlete na atraktivne ronilačke lokacije.
Ronilački izleti mogu biti poludnevni ili jednodnevni.

Poludnevni ronilački izlet se sastoji od:
 - jedan zaron na atraktivnoj lokaciji po izboru
 - najam kompletne ronilačke opreme, boca.
 - Polazak 10:00, povratak 14:00.

Jednodnevni ronilački izlet se sastoji od:
 - dva zarona na atraktivnim lokacijama po izboru
 - najam kompletne ronilačke opreme, dvije boce, ručak.
 - Polazak 10:00, povratak 19:00, prvi zaron 12:00, ručak 15:00, drugi zaron 16:00.

Lokacije ronilačkih izleta su: Otok Čiovo, Kluda, kraljevac, Otok Šolta, Otok brač, Otok Hvar, Otok Vis, te ostale lokacije po dogovoru.

Informacije i rezervacije: stjepko.petric@st.t-com.hr

Ronjenje
Početna Ponuda Foto Galerija Cijene & Rezervacije Zauzetost Lokacija Seget Vranjica Apartments
English Deutsch Italiano Hrvatski